Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезария

Elizabeth's Tree House

Трапезария Демонстрация на ролята на архитектурата в лечебния процес, Къщата на дърветата на Елизабет е нов павилион за хранене за терапевтичен лагер в Килдаре. Обслужвайки деца, възстановяващи се от сериозни заболявания, пространството образува дървен оазис насред дъбова гора. Динамична, но функционална система за диагностициране на дървен материал включва експресивен покрив, обширно остъкляване и цветна облицовка от лиственица, създавайки вътрешно пространство за хранене, което формира диалог със заобикалящото езеро и гора. Дълбоката връзка с природата на всички нива насърчава удобството на потребителя, релаксацията, изцелението и очарованието.

Мулти Търговското Пространство

La Moitie

Мулти Търговското Пространство Името на проекта La Moitie произлиза от френския превод на половината, а дизайнът правилно отразява това от баланса, постигнат между противоположни елементи: квадрат и кръг, светло и тъмно. Като се има предвид ограниченото пространство, екипът се стреми да установи както връзка, така и разделение между двете отделни зони за търговия на дребно чрез прилагане на два противоположни цвята. Макар че границата между розовото и черното пространство е ясна, но също така се размива в различни перспективи. Спирално стълбище, наполовина розово и наполовина черно, е разположено в центъра на магазина и осигурява.

Медицинският Център За Красота

LaPuro

Медицинският Център За Красота Дизайнът е повече от добра естетика. Това е начинът, по който се използва пространството. Медицинският център интегрира формата и функционира като едно цяло. Разбиране на исканията на потребителите и да им даде опит за всички фини докосвания в заобикалящата ни среда, които се чувстват облекчаващи и искрено грижовни. Дизайнът и новата технологична система предоставят решения на потребителя и лесни за управление. Имайки предвид здравето, благополучието и медицината, центърът прие екологично устойчиви материали и следи процеса на изграждане. Всички елементи са интегрирани в дизайна, където е наистина подходящ за потребителите.

Дизайнът На Домашната Архитектура

Bienville

Дизайнът На Домашната Архитектура Логистиката на това работещо семейство изискваше те да бъдат у дома за дълги периоди, което освен работа и училище стана разрушително за тяхното здраве. Те започнаха да обмислят, както много семейства, дали преместване в предградията, обмен на близост до градските удобства за по-голям задния двор, за да се увеличи достъпът на открито. Вместо да се отдалечават далеч, те решават да построят нова къща, която да преразгледа ограниченията на домашния живот на закрито на малък градски лот. Организационният принцип на проекта беше да се създаде възможно най-голям достъп на открито от общинските райони.

Сватбен Параклис

Cloud of Luster

Сватбен Параклис Облакът на блясъка е сватбен параклис, разположен в зала за сватбена церемония в град Химеджи, Япония. Дизайнът се опитва да преведе съвременния дух на сватбената церемония във физическо пространство. Параклисът е цял бял, облачна форма, обвита почти изцяло в извито стъкло, което го отваря към заобикалящата градина и воден басейн. Колоните са топирани в хиперболичен капитал като глави, плавно свързващи ги с минималистичния таван. Цокълът на параклиса от страната на басейна е хиперболична крива, позволяваща на цялата структура да изглежда така, сякаш плава върху водата и подчертава нейната лекота.

Разпределящата Аптека

The Cutting Edge

Разпределящата Аптека Режещият ръб е аптека за разпределяне, свързана със съседната болница Daiichi в град Химеджи, Япония. В този тип аптеки клиентът няма директен достъп до продуктите, както при типа на дребно; по-скоро лекарствата му ще бъдат приготвени в задния двор от фармацевт след представяне на лекарско предписание. Тази нова сграда е проектирана да популяризира имиджа на болницата чрез въвеждане на високотехнологичен остър образ в съответствие с модерна медицинска технология. Това води до бяло минималистично, но напълно функционално пространство.