Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масата За Лаптопи

Ultraleggera

Масата За Лаптопи В жизненото пространство на потребителя той ще може да поеме задачата за масичка за кафе и да отговори на нуждите на поставянето, напускането, като се има предвид редица предмети; Той не е проектиран само за използване на лаптопи, но може да бъде по-малко специфичен за използването на лаптоп; Може да позволява различни позиции за сядане, без да ограничава подвижността при използване на коляното; Накратко, домашно обзавеждане, което не е предназначено за използване на коленете, но все пак се препоръчва да се използва в моменти, намерени в места за сядане, като например кушетки за седалки за краткосрочно.

Стол

Stocker

Стол Стокърът е сливане между стол и стол. Леките дървени седалки за подреждане са подходящи за частни и полуофициални съоръжения. Експресивната му форма подчертава красотата на местния дървен материал. Сложният структурен дизайн и конструкция му позволява с дебелина на материала от 8 мм от 100 на сто масивна дървесина да създава здрав, но лек артикул с тегло само 2300 грама. Компактната конструкция на Stocker позволява спестяване на място за съхранение. Подредени един върху друг, той лесно може да се съхранява и благодарение на иновативния си дизайн, Stocker може да бъде пъхнат напълно под масата.

Масичката За Кафе

Drop

Масичката За Кафе Капка, която се произвежда от майсторите на дърво и мрамор внимателно; се състои от лаково тяло върху масивната дървесина и мрамор. Специфичната текстура на мрамора отделя всички продукти един от друг. Космическите части на масичката за капки помагат да се организират аксесоарите на малката къща. Друго важно свойство на дизайна е лекотата на движение, осигурена от скрити колела, разположени под тялото. Този дизайн позволява да се създават различни комбинации с мраморни и цветни алтернативи.

Работната Маса

Timbiriche

Работната Маса Дизайнът отразява непрекъснато променящия се живот на съвременния човек в многовалентно и изобретателно пространство, което с една-единствена повърхност, съобразена с отсъствие или присъствие на парчетата дърво, които се плъзгат, премахват или поставят, предлагат безкрайност от възможности за организиране на предметите в работно пространство, осигурявайки постоянство в създадените по поръчка места и отговарящи на нуждите на всеки момент. Дизайнерите са вдъхновени от традиционната игра на timbiriche, преработвайки същността на приспособяването на матрицата от лични подвижни точки, която осигурява игриво пространство на работното място.

Адаптивен Килим

Jigzaw Stardust

Адаптивен Килим Килимите са изработени в ромб и шестоъгълници, лесни за поставяне един до друг с противоплъзгаща се повърхност. Перфектен за покриване на подове и дори за стените за намаляване на смущаващи звуци. Парчетата се предлагат в 2 различни вида. Светло розовите парчета са ръчно изплетени от вълна NZ с бродирани линии от бананово влакно. Сините парчета са отпечатани върху вълна.

Електрическа Китара

Eagle

Електрическа Китара The Eagle представя нова концепция за електрическа китара, базирана на лек, футуристичен и скулптурен дизайн с нов дизайнерски език, вдъхновен от Streamline и Organic design философии. Форма и функция, обединени в цяло цяло с балансирани пропорции, преплетени обеми и елегантни линии с усещане за поток и скорост. Вероятно една от най-леките електрически китари на реалния пазар.