Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентната Кухненска Мелница

FinaMill

Интелигентната Кухненска Мелница FinaMill е мощна кухненска мелница със сменяеми и многократно подправени шушулки. FinaMill е лесният начин за повишаване на готвенето със смелия аромат на прясно смлени подправки. Просто напълнете шушулките за многократна употреба със сушени подправки или билки, щракнете шушулка на място и смилайте точното количество подправка, от която се нуждаете, с едно натискане на бутон. Разменете шушулките с подправки само с няколко щраквания и продължете да готвите. Това е единствената мелница за всичките ви подправки.

Име на проекта : FinaMill, Име на дизайнерите : Alex Liu, Име на клиента : Elemex Limited.

FinaMill Интелигентната Кухненска Мелница

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.