Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

Serel Wave

Умивалник Умивалникът SEREL Wave заема своето място в модерните бани със своите номинативни линии, функционални решения и впечатляващо качество. Умивалник SEREL Wave; докато тя променя настоящото възприятие за двоен умивалник с уникалната си форма за купа, тя включва и използването на възрастен и дете заедно с естетическата му форма. В допълнение към използването като детски басейн, той осигурява функция за измиване и почистване на обувки, която се използва в ислямската култура. Общият подход в дизайна на умивалника е модернизмът и функционализмът. Този подход влияе толкова важно на дизайна.

Комплект За Баня

LOTUS

Комплект За Баня Размисъл върху баните на Lotus Flowers ... Банята Lotus е реализирана чрез вдъхновение от формата на листата на цветя на лотос Джоу Дуни, който преподава философията на Конфуций, каза: „Харесвам цветето на лотос, тъй като расте в калта и никога не се цапа“, в неговия дискурс. Листата на лотос, са отблъскващ мръсотия, както е посочено тук. Листната структура на цветето Lotus е имитирана при производството на серията

Вътрешното Осветление

Jordan Apotheke

Вътрешното Осветление Подкрепяйки изразителната архитектура на аптечния интериор, функционалните осветителни тела са ненатрапчиви по външния си вид, като привличат вниманието към ефекта на светлината, вместо върху дизайна на техните тела. Осветителните тела за основно осветление са или интегрирани в висящи осветителни тела, проследяващи формата на мебелите, или са монтирани отстрани на окачения таван, като го пазят възможно най-свободно. По този начин, потребителите могат да се съсредоточат върху пътеката на светлината, водеща през аптеката, състояща се от RGB-LED плочки с подсветка, които съответстват на цвета на също динамично осветени броячи

Това Е Стенен Закачен Wc Тиган

SEREL Purity

Това Е Стенен Закачен Wc Тиган Докато тоалетната чиния на Purity навлиза в доминирането на меките преходи, тя също оставя прости и минимални бриз в околната среда. Той не само засяга потребителя със своята естетика, но и се среща с чистотата и невинността и уважава природата. Общият подход в дизайна на седалката на седалката на лесно разглобяеми се заключващи механизми на тоалетните седалки е функционални бутони за управление, които да се поставят във вътрешната част на комплекта на капака. Бутоните, които контактуват от потребителя, се поставят върху зоните, които са най-трудни за замърсяване, така че това осигурява допълнително предимство по отношение на хигиената.

Комплект За Баня

FRACTURE

Комплект За Баня Уникален стил на керамични санитарни изделия, забележителен дизайн на линиите за счупване на стъклото Коментар Деконструктивизъм ... Разрушаване Целостта на компонентите на конструкцията, игрите на повърхности, за да се направят геометрични дизайнерски елементи като екстериор на продуктите и да се движи деконструктивисткият стил въз основа на серия като пример за фрактура Биен се натъкна на една от най-забележителните серии.

Шкаф За Вечеря

Baan

Шкаф За Вечеря "баан" е вид шкаф, който е специално проектиран за употреба на вечеря. Неговият уникален външен вид и сила е разказ, който е свързан с функция. Има няколко отличителни характеристики на шкафовите системи. Различните функции и характеристики на шкафа, които са разделени от история като вложката за прибори и кутията с тъкани, са представени от камина и комин. Освен това чашите за вино са представени от полилея, а стелажът за чинии е символизиран от стълбището. Има четири основни компонента на къщата, чрез които наративни идеи.