Списание за дизайн
Списание за дизайн
Душ

Rain Soft

Душ Гледката на водопад сред природата може да привлече всеки, гледайки го или се къпете под него, може да създаде релаксираща сеч. Тъй като беше необходимо да се симулира релаксиращата сцена на водопада вътре в къщи и апартаменти, така че човек да изпита радостта от вземането на душ под водопада у дома. В този дизайн има два вида пръски. Режим на юмрук: Плътността или концентрацията на водата е в средата и човек може да измие тяло Втори режим: Водата се излива вертикално около околовръстния пръстен и човек може да използва шампоан и той е заобиколен от стена с вода и тази стена може бъди л

Тв Висок Клас

La Torre

Тв Висок Клас В този дизайн няма преден капак, който да държи дисплея. Телевизорът се държи от задния шкаф, скрит зад панела на дисплея. Елоксалният тънък панел около дисплея се използва само за козметична илюзия. Поради всички тези причини единственият доминиращ елемент е дисплей за разлика от обикновената телевизионна форма. Айфеловата кула е източникът на вдъхновение за La Torre. Някои от основните прилики на тези двама са реформистите на своето време и имат еднакво странично мнение.

42 "bms Led Tv

Agile

42 "bms Led Tv LED телевизорът AGILE е проектиран да подчертава изображението на екрана, като нанася тесен панел и улавя ТВ-тенденцията с тънък вид. Остротата на тънката граница около екрана осигурява различни отражения и сияние на светлината върху повърхността, което води до лекотата на дизайна. Това се отразява и на дизайна на стойката на телевизора. Метални повърхности с матово-пластмасови стъпала и полупрозрачна подложка за крака се изпълняват с една и съща цел с телевизора. Частта за персонализиране на AGILE са прозрачните лещи в цветове.

Доведе Телевизия

XX240 BMS SNB LED TV

Доведе Телевизия XX240 LED телевизионната серия включва 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" от най-достъпния среден размер до най-големия сегмент телевизори с голям размер със същата дизайнерска идея, предлагаща няколко опции. Дизайнът на дисплея също принадлежи на продуцентската компания и е сглобен по BMS методология. Металът на дисплея е боядисан с висококачествена боя, тъй като дизайнът оставя отворената зона на рамката и я рамкира само с дебелина на стената на задния капак. Така че телевизорът изглежда е покрит само с тънка рамка и осветената зона на логото отдолу.

Led Tv

XX250

Led Tv Безграничен телевизионен сериал на Vestel, който е позициониран в много висок клас сегмент от потребителска електроника. Алуминиевият панел държи дисплея като почти невидима тънка рамка. Лъскавата тънка рамка придава на продукта своя изключителен образ на пазара на пренаситен. Дисплеят се различава драстично от нормалните LED телевизори с холистичната си лъскава повърхност на екрана, вградена в тънката метална рамка. Лъскавата алуминиева част под екрана създава точка на привличане, докато отделя телевизора от стойката на масата.

Доведе Телевизия

XX265

Доведе Телевизия Пластмасовият дизайн на шкафа е диференциран от конвенционалните модели с цялостна текстура и лъскава повърхност, оставена под екрана, за лого и визуална илюзия. В зависимост от метода на производство на BMS, моделът е много рентабилен, но все още има усещане за дизайн. Дизайнът на стойката на плота има непрекъсната форма, преминаваща от гърба към публиката през хромираната лента с ефект. И двете, както дизайна на шкафа, така и дизайна на стойката се допълват.