Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата За Задачи

Pluto

Лампата За Задачи Плутон поддържа фокуса здраво върху стила. Неговият компактен аеродинамичен цилиндър е обграден от елегантна дръжка, кацнала над ъгъл на триножника, което улеснява позиционирането с меката, но съсредоточена светлина с прецизност. Формата му е вдъхновена от телескопи, но вместо това се стреми да се съсредоточи върху земята, вместо върху звездите. Изработен с 3D печат, използващ пластмаса на основата на царевица, той е уникален не само за използване на 3D принтери по индустриален начин, но и екологичен.

Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода

Happy Aquarius

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода Честит Водолей е безопасна и добра сцепление с бутилка за вода за всички възрасти. Има гладка усмихната форма на кривина, проектирана и привличаща погледите двустранни цветове, представящи усещане за млад, енергичен и модерен. Изработен от 100% рециклируем хранителен силикон, поддържащ температурен диапазон от 220 градуса. С до -40 градуса. В, няма изтичане на пластификатор и не съдържа BPA. Мекото докосване на повърхността осигурява копринено усещане, приятно в задържане и сцепление. Пролетта, еластичността и кухата структура позволяват на бутилката да работи като ръчен захват, както и лек дъмбел.

Хотелски Удобства

Marn

Хотелски Удобства Имайки вдъхновение от празничните закуски на традиционната култура на Тайнан (стар град в Тайван, пълен с културно наследство), превръщайки ги в набор от хотелски удобства, тези серии празнични закуски, винаги известни на местните като „Marn“, означава изпълнение в китайската култура; оризова торта във формата на костенурка като чиния за сапун и сапун, торта от боб мънг като тоалетни принадлежности, сладък кнедли от танг юан като крем за ръце и задушени кок & amp; Торта Tainan кафява захар като чай комплект. Културното наследство на Tainan може да бъде широко разпространено в света, тъй като хотелът е хубава платформа за популяризиране на местната култура.

Ламиниран Бамбуков Стол

Kala

Ламиниран Бамбуков Стол Кала, табуретка, изработена от ламиниран бамбук с прибиращ се механизъм в централната ос. Вземайки чадър с маслена структура като свое вдъхновение, ламинираната бамбукова лента беше топло изпечена и закрепена в дървената матрица, която се огъваше във форма, показвайки своята простота и ориенталско очарование. Интересното е, че еластичността на ламинираната конструкция от бамбук и прибиращият се механизъм в централната ос, ще намерят взаимодействие, когато седи на стол Кала, тя ще се спусне леко и плавно, а когато човек се изправи от столчето Кала, той ще се издигне обратно на позицията си ,

Дихателната Тренировъчна Игра

P Y Lung

Дихателната Тренировъчна Игра Това е дизайн на устройство за играчки за всички възрасти, така че всички ще се възползват от редовни тренировки за дишане, за да подобрят капацитета на белите дробове, като издухват топката за преминаване през писти с различни контролни точки за контролиране на вдишването и издишването на въздух. Пистите се предлагат в различни модули, гъвкави и взаимозаменяеми. Магнитна структура на механизма, проектирана в конструктора на дишането, която осигурява настройка, за да отговаря на състоянието на дишането.