Списание за дизайн
Списание за дизайн
Робот На Помощ

Spoutnic

Робот На Помощ Spoutnic е поддържащ робот, предназначен да обучава кокошки да снасят в гнездовите си кутии. Кокошките стават при приближаването си и се връщат в гнездото. Обикновено селекционерът трябва да обикаля всички свои сгради на всеки час или дори половин час в пика на полагането, за да не позволи кокошките да снасят яйцата си на земята. Малкият автономен робот Spoutnic лесно преминава под веригите за доставка и може да циркулира във всички сгради. Батерията му задържа деня и се зарежда за една нощ. Това освобождава животновъдите от досадна и дълга задача, позволявайки по-добър добив и ограничаване на броя на изведените яйца.

Многофункционална Китара

Black Hole

Многофункционална Китара Черната дупка е многофункционална китара, базирана на стилове хард рок и метъл музика. Формата на тялото дава на китаристите усещане за комфорт. Той е снабден с течнокристален дисплей на грифа за генериране на визуални ефекти и програми за обучение. Брайловите знаци зад врата на китарата могат да помогнат на хора, които са слепи или имат слабо зрение да свирят на китара.

Гардеробът

Arca

Гардеробът Arca е монолит, хванат в мрежа, сандък, който плава встрани заедно със съдържанието си. Лакираният mdf контейнер, затворен в идеална мрежа, изработена от масивен дъб, е оборудван с три пълни чекмеджета за извличане, които могат да бъдат организирани според различни нужди. Твърдата плътна дъбова мрежа е моделирана да побере термоформованите стъклени плочи, за да се получи органична форма, която симулира огледало на водата. Целият шкаф опира до прозрачна метакрилатна опора, за да подчертае идеалното плаване.

Контейнер

Goccia

Контейнер Goccia е контейнер, който украсява дома с меки форми и топли бели светлини. Това е модерното домашно огнище, мястото за среща за щастлив час с приятели в градината или масичката за кафе, за да прочетете книга в хола. Това е набор от керамични контейнери, подходящи за съхраняване на топлото зимно одеяло, както и сезонни плодове или свежа лятна бутилка за напитки, потопени в лед. Контейнерите висят от тавана с въже и могат да бъдат разположени на желаната височина. Те са налични в 3 размера, най-големият от които може да бъде завършен с масивен дъбов плот.

Маса

Chiglia

Маса Chiglia е скулптурна маса, чиито форми напомнят тези на лодка, но те също представляват сърцето на целия проект. Концепцията е проучена по силата на модулно развитие, като се започне от основния модел, предложен тук. Линейността на гълъбовия лъч, комбинирана с възможността прешлените да се плъзгат свободно по него, гарантират стабилността на маса, позволяват да се развива по дължина. Тези функции го правят лесно адаптивен към средата на местоназначение. Ще бъде достатъчно да увеличите броя на прешлените и дължината на лъча, за да получите желаните размери.

Часовник

Reverse

Часовник Докато времето лети, часовниците останаха същите. Реверсът не е обикновен часовник, а обръщането, минималистичен дизайн на часовника с фини промени, което го прави един вид. Ръката, обърната навътре, се върти във външния пръстен, за да посочи часа. Малката ръка, обърната навън, стои сама и се върти, за да посочи минутите. Реверсът е създаден чрез премахване на всички елементи на часовника, с изключение на неговата цилиндрична основа, от там въображението пое. Този дизайн на часовника има за цел да ви напомни да прегърнете времето.