Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампата

Muse

Лампата Вдъхновени от „спечеления будизъм“ в своята поговорка, че в нашата вселена няма абсолютни качества, ние придадохме парадоксално качество на „светлината“, като му дадем „физическо присъствие“. Духът на медитацията, който насърчава, беше мощен източник на вдъхновение, който използвахме за създаването на този продукт; въплъщаващи качествата на "време", "материя" и "светлина" в един продукт.

Керамиката

inci

Керамиката Огледало на елегантността; Inci отразява красотата на перла с черно-бели опции и е правилният избор за тези, които желаят да отразяват благородството и елегантността на пространствата. Линиите на Inci се произвеждат в размери 30 х 80 см и носят белия и черния клас на жилищните зони. Произведен чрез използване на технология за дигитален печат, триизмерен дизайн.

Тахографният Програмист

Optimo

Тахографният Програмист Optimo е новаторски сензорен продукт за програмиране и калибриране на всички цифрови тахографи, монтирани в търговски превозни средства. Фокусирайки се върху скоростта и лекотата на използване, Optimo съчетава безжична комуникация, данни за приложението на продукта и множество различни връзки на сензори в преносимо устройство за използване в кабината на автомобила и в сервиза. Проектиран за оптимална ергономичност и гъвкаво позициониране, неговият зададен интерфейс и иновативен хардуер значително подобряват изживяването на потребителя и отнемат програмирането на тахографа в бъдеще.

Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.

Стойка За Палто

Lande

Стойка За Палто Coat Stand беше дизайн като изключително декоративна и функционална офисна скулптура, сливане на изкуство и функция. Смяташе се, че композицията е естетическа форма, която да украси офис пространството и да защити днес най-емблематичната корпоративна дреха, Blazer. Крайният резултат е много енергично и изискано парче. Моделът за производство и търговия на дребно е бил дизайнът да бъде лек, силен и масово реализиран.

Висяща Лампа

Stratas.07

Висяща Лампа С висока стандартна обработка и съвършенство във всеки детайл се стремим да създадем прост, изчистен и безвременен дизайн. Особено Stratas.07, с идеално симетричната си форма абсолютно следва правилата на тази спецификация. Вграденият светодиоден модул Xicato XSM Artist Series има индекс на цветопредаване> / = 95, светимост 880lm, мощност 17W, цветна температура 3000 K - топло бяло (2700 K / 4000 K се предлага при поискване) , Животът на LED модулите е посочен от производителя с 50 000 часа - L70 / B50, а цветът е постоянен през целия живот (1x2 стъпка MacAdams през живота).