Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществени Градски Арт Мебели

Eye of Ra'

Обществени Градски Арт Мебели Амбицията на този дизайн е да слее историята на древния Египет с футуристичната флуидна методология на дизайна. Това е буквален превод на египетския най-емблематичен религиозен инструмент във флуидна форма на улична мебел, която заимства характеристиките на течащия стил, където не се препоръчват конкретни форми или дизайн. Окото представя както мъжкия, така и женския си колега в потомството на Бог Ра. Следователно уличните мебели са представени в здрав дизайн, символизиращ мъжественост и здравина, докато извивките му изглеждат женственост и изящество.

Устройството За Цифрово Видео Излъчване

Avoi Set Top Box

Устройството За Цифрово Видео Излъчване Avoi е една от най-новите Smart Set Top Boxes на Vestel, предоставяща основно технология за цифрово излъчване за телевизионни потребители. Най-важният характер на Avoi е "скритата вентилация". Скритата вентилация прави възможно създаването на уникални и прости дизайни. С Avoi, освен да гледате цифровите канали в HD качество, човек може да слуша музика, да гледа филми и да гледа снимки и изображения на телевизионния екран, като същевременно контролира тези файлове чрез UI меню. Операционната система на Avoi е Android V4.2 Jel

46 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването,

V TV - 46120

46 "led Телевизор, Поддържащ Hd Излъчването, Вдъхновен от светлоотразителни повърхности и огледални ефекти. Предният и задният заден капак е изработен от пластмасова технология за леене под налягане. Средната част е изработена от леене на ламарина. Поддържащата стойка е специално проектирана със стъкло, боядисано от задната страна и прозрачен врат с детайл с хром покритие. Нивото на гланц, използвано върху повърхности, е постигнато чрез специални процеси на боя.

Led Чадър И Голяма Градинска Факла

NI

Led Чадър И Голяма Градинска Факла Чисто новият NI Parasol предефинира осветлението по начин, който може да бъде нещо повече от светещ обект. Иновативно комбинирайки фенерче и градинска факла, NI изглежда умно стои до шезлонги на басейна или други места на открито, от сутрин до вечер. Собственият OTC сензор за пръст (димер с едно докосване) позволява на потребителите да се адаптират към желаните нива на осветление на 3-каналната система за осветление. NI също така приема ниско напрежение 12V LED драйвер, който генерира много малко топлина, осигурявайки енергийно ефективно захранване за системата с над 2000бр от 0,1W светодиоди.

Осветително Тяло

Yazz

Осветително Тяло Yazz е забавно осветително тяло, направено от огъващи се полутвърди проводници, позволяващи на потребителя да се огъва във всяка форма или форма, която отговаря на настроението им. Той също се предлага с прикачен жак, което улеснява комбинирането на повече от едно устройство заедно. Yazz също е естетически привлекателен, удобен за употреба и икономичен. Концепцията произлиза от идеята за свеждане до минимум на осветлението до най-основните му основи като най-върхов израз на красотата, без да губи естетическото си въздействие осветление, тъй като индустриалният минимализъм е изкуство само по себе си.

Табуретка

Kagome

Табуретка Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включващо „kagome stool“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници като традиционен японски занаят и модели. Табуретка Kagome е направена от 18 правоъгълни триъгълника, които се поддържат един друг и когато се гледа отгоре, оформя традиционния японски модел занаятчийски кагоме moyou.