Списание за дизайн
Списание за дизайн
Холна Маса

Cube

Холна Маса Дизайнът е вдъхновен от геометричните скулптури на Golden Ratio и Mangiarotti. Формата е интерактивна, предлагаща на потребителя различни комбинации. Дизайнът се състои от четири масички за кафе с различни размери и пуф, облицован около формата на куб, който е осветителен елемент. Елементите на дизайна са многофункционални, за да отговорят на нуждите на потребителя. Продуктът се произвежда с кориански материал и шперплат.

Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.

Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.

Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.