Списание за дизайн
Списание за дизайн
Адаптерна Система За Професионално Заснемане

NiceDice

Адаптерна Система За Професионално Заснемане NiceDice-System е първият многофункционален адаптер в индустрията на камерите. Прави го доста приятно да прикачите оборудване с различни стандарти за монтиране от различни марки - като светлини, монитори, микрофони и предаватели - към такива камери точно по начина, по който са необходими според ситуацията. Дори нови разработващи се стандарти за монтиране или новозакупено оборудване могат лесно да бъдат интегрирани в ND-системата, само чрез получаване на нов адаптер.

Ресторант Бар Покривът

The Atticum

Ресторант Бар Покривът Очарованието на ресторант в индустриална среда трябва да се отразява в архитектурата и обзавеждането. Черно-сивата варова мазилка, която е специално разработена за този проект, е едно от доказателствата за това. Неговата уникална, груба структура минава през всички стаи. При детайлното изпълнение умишлено са използвани материали като необработена стомана, чиито заваръчни шевове и следи от шлайфане остават видими. Това впечатление се подкрепя от избора на прозорци muntin. Тези студени елементи контрастират с топла дъбова дървесина, ръчно рендосван паркет рибена кост и напълно озеленена стена.

Осветителното Тяло

vanory Estelle

Осветителното Тяло Estelle съчетава класически дизайн под формата на цилиндрично, ръчно изработено стъклено тяло с иновативна осветителна технология, която създава триизмерни светлинни ефекти върху текстилния абажур. Умишлено проектирана да превърне светлинните настроения в емоционално изживяване, Estelle предлага безкрайно разнообразие от статични и динамични настроения, които произвеждат всякакви цветове и преходи, управлявани чрез сензорен панел на осветителното тяло или приложение за смартфон.

Подвижен Павилион

Three cubes in the forest

Подвижен Павилион Три куба са устройството с различни свойства и функции (оборудване за детски площадки, обществени мебели, арт предмети, стаи за медитация, беседки, малки места за почивка, чакални, столове с покриви) и могат да донесат на хората свежи пространствени преживявания. Три куба могат лесно да се транспортират с камион, поради размера и формата. По отношение на размера, монтажа (наклона), повърхностите на седалките, прозорците и т.н., всеки куб е проектиран характерно. Три куба се отнасят към традиционните японски минимални пространства, като стаи за чайна церемония, с променливост и мобилност.

Мултифункционален Комплекс

Crab Houses

Мултифункционален Комплекс В обширната равнина на Силезийската низина, една магическа планина стои сама, покрита с мъгла от мистерия, извисяваща се над живописния град Соботка. Там, сред природни пейзажи и легендарно местоположение, се планира да бъде комплексът Crab Houses: изследователски център. Като част от проекта за съживяване на града, той трябва да даде воля на креативност и иновативност. Мястото обединява учени, художници и местна общност. Формата на павилионите е вдъхновена от раци, навлизащи в вълнообразно море от трева. Те ще бъдат осветени през нощта, като светулки, надвиснали над града.

Маса

la SINFONIA de los ARBOLES

Маса Таблицата la SINFONIA de los ARBOLES е търсене на поезия в дизайна... Една гора, видяна от земята, е като колони, избледняващи в небето. Не можем да ги видим отгоре; гората от птичи поглед прилича на гладък килим. Вертикалността се превръща в хоризонталност и все още остава единна в своята двойственост. По същия начин, масата la SINFONIA de los ARBOLES, напомня за клоните на дърветата, образуващи стабилна основа за изтънчен плот, който предизвиква силата на гравитацията. Само тук-там слънчевите лъчи проблясват през клоните на дърветата.