Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичност, Брандирането

Merlon Pub

Идентичност, Брандирането Проектът на Merlon Pub представлява цялостен брандинг и дизайн на идентичност на ново заведение за обществено хранене в Tvrda в Осиек, стария бароков център на града, построен през 18-ти век като част от голяма система от стратегически укрепени градове. В отбранителната архитектура името Мерлон означава солидни, изправени огради, предназначени да защитават наблюдателите и военните на върха на крепостта.

Опаковката

Oink

Опаковката За да се осигури пазарна видимост на клиента, беше избран закачлив външен вид и усещане. Този подход символизира всички качества на марката, оригинални, вкусни, традиционни и местни. Основната цел на използването на опаковки на нови продукти беше да представи на клиентите историята зад отглеждането на черни прасета и производството на традиционни месни деликатеси с най-високо качество. Създаден е набор от илюстрации в техника линогравюра, които показват майсторство. Самите илюстрации представят автентичност и подтикват клиента да се замисли за продуктите Oink, техния вкус и текстура.

Домашни Любимци

Pawspal

Домашни Любимци Носачът за домашни любимци Pawspal ще спести енергия и ще помогне на собственика на домашния любимец да достави бързо. За дизайнерска концепция Pawspal домашни любимци, вдъхновен от космическа совалка, която те могат да вземат своите прекрасни домашни любимци навсякъде, където пожелаят. И ако имат още един домашен любимец, те могат да поставят още един отгоре и да прикрепят колела отдолу, за да изтеглят носачи. Освен това Pawspal е проектиран с вътрешен вентилатор за удобни за домашни любимци и лесно зареждане с USB C.

Предпродажбен Офис

Ice Cave

Предпродажбен Офис Ice Cave е шоурум за клиент, който се нуждае от пространство с уникално качество. Междувременно, способен да демонстрира различни имоти от проекта Tehran Eye. Според функцията на проекта, атрактивна, но неутрална атмосфера за показване на обекти и събития според нуждите. Използването на минимална повърхностна логика беше идеята за дизайн. Интегрирана мрежеста повърхност е разпръсната в цялото пространство. Пространството, необходимо за различни приложения, се формира на базата на чужди сили в посока нагоре и надолу, упражнени върху повърхността. За производството тази повърхност е разделена на 329 панела.

Магазинът

Atelier Intimo Flagship

Магазинът Нашият свят беше засегнат от безпрецедентен вирус през 2020 г. Atelier Intimo, първият флагман, проектиран от O and O Studio, е вдъхновен от концепцията за Прераждането на изгорената земя, което предполага интегрирането на лечебната сила на природата, която дава на човечеството нова надежда. Докато се създава драматично пространство, което позволява на посетителите да прекарат моменти, представяйки си и фантазирайки в такова време и пространство, се създава и серия от арт инсталации, за да демонстрират напълно истинските характеристики на марката. Флагманът не е обикновено търговско помещение, а сцената на Atelier Intimo.

Кутия За Маратонки

BSTN Raffle

Кутия За Маратонки Задачата беше да се проектира и произведе фигурка за действие за обувка Nike. Тъй като тази обувка съчетава дизайн на бяла змийска кожа с яркозелени елементи, беше ясно, че екшън фигурата ще бъде конторционист. Дизайнерите скицираха и оптимизираха фигурата за много кратко време като екшън фигурка в стила на добре познатите екшън герои. След това те проектираха малък комикс с история и произведоха тази фигура в 3D печат с висококачествена опаковка.