Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Корейска Здравословна Храна

Darin

Опаковката За Корейска Здравословна Храна Даринът е създаден, за да освободи съвременните хора от нежелание към традиционните здравословни хранителни продукти в Корея в обществото на умората, като се отличава с проста, графична яснота при доставянето на опаковки за чувствителността на съвременните хора, за разлика от неразрешените изображения, използвани от традиционните корейски магазини за здравословна храна , Всички дизайни са изработени от мотиви на кръвообращението, визуализиращи целта да осигурят жизненост и здраве на уморените 20-те и 30-те.

3D Анимацията

Alignment to Air

3D Анимацията Що се отнася до творческата анимация на буквите, Джин започва с азбуката А. И когато става въпрос за стъпката на концепцията, той се опита да види по-енергични настроения, отразяващи неговата философия, която е доста активна, но в същото време организираща. По пътя той излезе с противоречащите си думи, които напълно отстояват идеята му по някакъв начин, като подравняване към ефира, което е заглавието на този проект. Имайки това предвид, анимацията представя по-точни и деликатни моменти на първата дума. От друга страна, това завършва с доста гъвкава и хлабава вибрация, за да се прояви последната буква.

Уеб Дизайн И Ux

Si Me Quiero

Уеб Дизайн И Ux Уебсайтът Sí, Me Quiero е пространство, което помага да бъдеш себе си. За осъществяването на проекта трябваше да се проведат интервюта и да се проучи социалният и културен контекст във връзка с жените; нейната проекция в обществото и със себе си. Беше заключено, че мрежата ще бъде съпровод и ще бъде осъществена с подход за подпомагане на любовта към себе си. В дизайна се отразява простотата с неутрални тонове, използващи червени контрасти, за да привлекат вниманието към определени действия, цветове на марката на книгата, публикувана от клиента. Вдъхновението идва от изкуството на конструктивизма.

Дизайнът На Етикета За Вино

314 Pi

Дизайнът На Етикета За Вино Експериментирането с дегустация на вино е непрекъснат процес, водещ до нови пътеки и различни аромати. Безкрайната последователност на пи, ирационалното число с безкрайните десетични знаци, без да се знае последното от тях, беше вдъхновение за името на тези вина без сулфити. Дизайнът има за цел да постави характеристиките на 3,14 винени серии в светлината на прожекторите, вместо да ги скрие сред снимки или графики. Следвайки минималистичен и прост подход, етикетът показва само реалните характеристики на тези естествени вина, тъй като те могат да бъдат наблюдавани в тетрадката на енолога.

Книга

ZhuZi Art

Книга Серия книжни издания за събраните произведения на традиционната китайска калиграфия и живопис е публикувана от Художествен музей Нанджинг Джузи. Със своята дълга история и елегантна техника традиционните китайски картини и калиграфия са ценни за своята изключително художествена и практична привлекателност. При проектирането на колекцията бяха използвани абстрактни форми, цветове и линии за създаване на последователна чувственост и подчертаване на празното пространство в скицата. Лесното съвпада с художниците в традиционните стилове на рисуване и калиграфия.

Фотография

The Japanese Forest

Фотография Японската гора е взета от японска религиозна перспектива. Една от древните японски религии е анимализмът. Анимализмът е вярване, че нечовешките същества, натюрмортите (минерали, артефакти и др.) И невидимите неща също имат намерение. Фотографията е подобна на тази. Масару Егучи снима нещо, което създава усещане в темата. Дърветата, тревата и минералите усещат волята за живот. И дори артефакти като язовири, оставили в природата за дълго време, чувстват волята. Точно както виждате непокътнатата природа, бъдещето ще види сегашната природа.