Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

Pride

Идентичността На Марката За да създаде дизайна на марката Pride, екипът използва проучването на целевата аудитория по няколко начина. Когато екипът направи дизайна на логото и корпоративната идентичност, той взе предвид правилата на психо-геометрията - влиянието на геометричните форми върху определени психо-типове хора и техния избор. Също така дизайнът трябваше да предизвика определени емоции сред публиката. За да постигне желания резултат, екипът използва правилата за ефекта на цвета върху човек. като цяло резултатът е повлиял на дизайна на всички продукти на компанията.

Ui Дизайнът

Moulin Rouge

Ui Дизайнът Този проект е предназначен за хора, които искат да украсят собствения си мобилен телефон с тема Мулен Руж, въпреки че никога не са посещавали в Мулен Руж в Париж. Основната цел е да предложи подобрено цифрово изживяване и всички фактори на дизайна са да визуализират настроението на Moulin Rouge. Потребителите могат да персонализират предварително зададени дизайн и икони на любимите си с просто докосване на екрана.

Козметичната Опаковка

Clive

Козметичната Опаковка Концепцията за опаковката на козметика Clive се роди, за да бъде различна. Джонатан не просто искаше да създаде друга марка козметика с общи продукти. Решен да изследва повече чувствителност и малко повече, отколкото вярва по отношение на личните грижи, той адресира една основна цел. Балансът между тялото и ума. С вдъхновен хавайски дизайн, комбинацията от тропически листа, тоналността на морето и тактилното изживяване на пакетите осигуряват усещането за релакс и спокойствие. Тази комбинация прави възможно пренасянето на опита на това място в дизайна.

Концептуална Книга И Плакат

PLANTS TRADE

Концептуална Книга И Плакат PLANTS TRADE е серия от иновативна и художествена форма на ботанически образци, която е разработена с цел изграждане на по-добри взаимоотношения между хората и природата, а не образователни материали. Концепцията за търговия с растения е подготвена, за да ви помогне да разберете този творчески продукт. Книгата, проектирана в абсолютно същия размер като продукта, съдържа не само снимки от природата, но уникални графики, вдъхновени от мъдростта на природата. По-интересното е, че графиките са внимателно отпечатани с висок печат, така че всяко изображение да варира по цвят или текстура, подобно на естествените растения.

Плакат

Cells

Плакат На 19 юли 2017 г. PIY построи малка сграда в Мелбърн, Австралия. Това е малък замък, сглобен от 761 компонента, и са го кръстили "Клетки". Възлите са проектирани като ръчно обърната нишка tenon и прав tenon, която е обобщена като "East Tenon & amp; Западна Мортиза & quot ;. Ще намерите техните продукти, включително променливи рафтове, стелажи за обувки и др., Всички от които са разбити и сглобени отново в организъм. И тогава ще почувствате желанието им да растат свободно.

Пакет За Чай

Seven Tea House

Пакет За Чай Марка на чайната зала, приемайки образа на разливане и разпръскване на чай свободно и непринудено, концепцията за процеса на варене на чай, силна или слаба, преобразуваща се непредвидимо, като елемент на рисуването на чай по време на дегустация на чай. Небрежният чар да приемаш чая като мастило и да използваш пръст като химикалка, скициращ експанзивния ум на семейството на чайната зала с пейзажа. Оригиналният дизайн на опаковката предава уютна атмосфера, изразяваща приятното време на живот с чай.