Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интерактивни Инсталации

Falling Water

Интерактивни Инсталации Падащата вода е набор от интерактивни инсталации, които позволяват на потребителите да променят пътя на движение около куб или кубчета. Комбинацията от кубчета и мъниста струя представят контраст на статичен обект и динамичен воден поток. Потокът може да бъде издърпан, за да видите мъниста да текат или просто да се сложи на маса като сцена на замръзнала вода. Мънистата също се считат за пожелания, които хората отправят всеки ден. Желанията трябва да бъдат оковани във вериги и да вървят завинаги като водопад.

Инсталацията На Рамката

Missing Julie

Инсталацията На Рамката Този дизайн представя рамкова инсталация и интерфейс между вътре и на открито, или светлини и сенки. Той дава израз, докато хората гледат извън кадър, за да чакат някой да се върне. Различни видове и размери на стъклените сфери се използват като символ на желания и сълзи, за да внушат емоцията, която е възможно да се скрие вътре. Стоманената рамка и кутии определят границата на емоцията. Емоцията, дадена от човек, може да бъде различна от начина, по който се възприема, точно както образите в сферите са с главата надолу.

Стойката За Цветя

Eyes

Стойката За Цветя Очите е щанд за цветя за всички поводи. Овалното тяло е златисто покрито с неправилни отвори като човешки очи, които винаги търсят чудесни неща в Майката природа. Трибуната се държи като философ. Тя почита естествената красота и показва целия свят за вас преди или след като я запалите.

Настолната Интерактивна Стойка За Дисплей

Ubiquitous Stand

Настолната Интерактивна Стойка За Дисплей Тази повсеместна стойка за настолни компютри е предназначена да взаимодейства хората с дневните мечти. Дупките са подредени и добавката се допълва с цветя, близалки или предмети, които се асимилират в нейния модел от различни насоки. Хромираната повърхност отразява и променя тоновете на показаните обекти и хората взаимодействат с нея.

Маска

Billy Julie

Маска Този дизайн е вдъхновен от микроизразяване. Дизайнерът избира Били и Джули за два вида множество личности. Сложните елементи са създадени чрез параметрично регулиране на ориентациите на геометрия на стълба, базирана на заплетена крива с дялове. Като интерфейс и интерпретатор тази маска е създадена, за да накара хората да изследват собствената си съвест.

Грим Асистентът

Eyelash Stand

Грим Асистентът Този дизайн изследва метафора на миглите. Дизайнерът смята, че миглите са стремеж за лично очакване. Той създава стойка за мигли като икона на живота или миниатюрен етап на изпълнение. Тази стойка символизира напомнящ ангажимент сутрин или преди лягане, като поставя мигли временно преди или след нанасяне. Поставка за мигли е начин да запомните какво нещо тривиално е допринесло за личното ежедневно приключение.