Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Yanolja

Фирмената Идентичност Yanolja е базирана в Сеул номер 1 пътна информационна платформа, която на корейски език означава „Ей, да играем“. Логотипът е проектиран с шрифт san-serif, за да изрази просто, практично впечатление. Използвайки малки букви, той може да предостави игриво и ритмично изображение в сравнение с прилагането на смели главни букви. Пространството между всяка буква е преразгледано изящно, за да се избегне оптична илюзия и увеличава четливостта дори при малък размер на логотип. Внимателно подбрахме ярки и ярки неонови цветове и използвахме допълнителни комбинации, за да доставим изключително забавни и изскачащи изображения.

Книга За Селското Стопанство

Archives

Книга За Селското Стопанство Книгата е категоризирана към селското стопанство, поминъка на хората, селското стопанство и страничните страни, земеделските финанси и селскостопанската политика. Чрез категоризиран дизайн книгата е по-удовлетворена от естетическото търсене на хората. За да бъдем по-близо до файла, е проектирана пълна прикачена корица за книги. Читателите могат да отворят книгата само след като я разкъсат. Това участие позволи на читателите да изживеят процеса на отваряне на файл. Нещо повече, някои стари и красиви земеделски символи като кода на Сучжоу и някаква типография и картина, използвани в определени епохи. Те бяха рекомбинация и изброени в корицата на книгата.

Брандиране

Co-Creation! Camp

Брандиране Това е лого дизайнът и брандирането на събитието "Създаване! Лагер", на което хората говорят за местно съживяване за бъдещето. Япония е изправена пред безпрецедентни социални проблеми като ниска раждаемост, застаряване на населението или обезлюдяване на региона. "Co-Creation! Camp" е създаден, за да обменят информация и да си помагат взаимно извън различните проблеми за хората, които участват в туристическия бранш. Различните цветове символизират волята на всеки човек и това доведе до много идеи и произведе повече от 100 проекта.

Опаковката На Бонбони

5 Principles

Опаковката На Бонбони 5-те принципа е серия от забавни и необичайни опаковки за бонбони с обрат. Той произтича от самата модерна поп култура, главно интернет поп културата и интернет мемите. Всеки дизайн на опаковката включва прост разпознаваем герой, с който хората могат да се свържат (Човекът на мускулите, Котката, Влюбените и т.н.) и серия от 5 кратки вдъхновяващи или смешни цитати за него (оттук и името - 5 Принципа). Много цитати също имат някои поп-културни референции в тях. Той е прост в производството, но визуално уникална опаковка и лесно се разширява като серия

Лого

N&E Audio

Лого По време на процеса на препроектиране на лого на N&E, N, E представлява името на основателите Нелсън и Едисон. Така тя интегрира героите от N&E и звуковата форма на вълната, за да създаде ново лого. HandFifted HiFi е уникален и професионален доставчик на услуги в Хонг Конг. Очакваше тя да представи професионален бранд от висок клас и да създаде изключително актуална за индустрията. Тя се надява хората да разберат какво означава лого, когато го погледнат. Cloris каза, че предизвикателството при създаването на лого е как да улесним разпознаването на символите на N и E, без да използвате твърде сложна графика.

Уебсайт

Upstox

Уебсайт Upstox преди това дъщерното дружество на RKSV е онлайн платформа за търговия с акции. Отлични продукти, предназначени за про-трейдъри и миряни е един от най-силните USP на Upstox, заедно със своята платформа за обучение за свободна търговия. Цялата стратегия и марка бяха концептуализирани по време на фазата на проектиране в студиото на Lollypop. Задълбочените конкуренти, потребители и пазарни проучвания помогнаха при предоставянето на решения, създаващи дискретна идентичност за уебсайта. Дизайните са направени интерактивни и интуитивни с използване на персонализирани илюстрации, анимации и икони, помагащи за разбиване на монотонността на уебсайта, управляван от данни.