Списание за дизайн
Списание за дизайн
Монтажът На Скулптурата

Superegg

Монтажът На Скулптурата Superegg представлява бързото мултиплициране на кафе капсули за еднократна употреба, което символизира удобството на човека и неговото въздействие върху околната среда. Изглежда левитирана над земята, текстурираната геометрична форма на суперег, както е документирано от математика Габриел Ламе, е изпъстрена със случайни изхвърлени кафени капсули, подредени в перфектни линии. Висцералното преживяване ангажира зрителя от всички ъгли и разстояния. Над 3000 капсули бяха събрани чрез призив за действие в социалните медии и местната общност. Superegg позволява на зрителя да проучи отпадъците и да насърчи новите навици за рециклиране.

Име на проекта : Superegg, Име на дизайнерите : Jaco Roeloffs, Име на клиента : Jaco Roeloffs.

Superegg Монтажът На Скулптурата

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.