Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Пътно Фиксиране

Airport Bremen

Система За Пътно Фиксиране Модерен дизайн с висок контраст и ясна информация Hirarchie отличава новата система. Системата за ориентация работи бързо и ще даде положителен принос за качеството на обслужването, което предлага летището. Най-важното средство до използването на нов шрифт, отличителен елемент със стрелка, въвеждането на различни цветове с висок контраст. Това беше особено във функционални и психологически аспекти, като добра видимост, четливост и запис на информация без бариери. Използват се нови алуминиеви калъфи със съвременна, оптимизирана LED осветеност. Добавени са кули за знаци.

Концепцията За Опаковане

Faberlic Supplements

Концепцията За Опаковане В съвременния свят хората са постоянно изложени на агресивното въздействие на външни отрицателни фактори. Лошата екология, натовареният ритъм на живот в мегаполисите или стресовете водят до увеличени натоварвания върху тялото. За нормализиране и подобряване на функционалното състояние на организма се използват добавки. Основната метафора на този проект се превърна в диаграмата за подобряване на благосъстоянието на човек с използването на добавки. Също така основният графичен елемент повтаря формата на буквата F - първата буква в името на марката.

Изкуството

Metamorphosis

Изкуството Сайтът е в индустриалния район Keihin в покрайнините на Токио. Димът постоянно удря от комини на тежки промишлени заводи може да изобрази отрицателно изображение като замърсяване и материализъм. Фотографиите обаче са фокусирани върху различните аспекти на фабриките, изобразяващи функционалната му красота. През деня тръбите и конструкциите създават геометрични шарки с линии и текстури, а мащабът на изветрени съоръжения създава въздух на достойнство. През нощта съоръженията се променят в мистериозна космическа крепост, тази на научнофантастичните филми през 80-те.

Изложбеният Плакат

Optics and Chromatics

Изложбеният Плакат Заглавието Optics and Chromatic се отнася до дебата между Гьоте и Нютон относно естеството на цветовете. Този дебат е представен от сблъсъка на двете композиции във формата на букви: едната е изчислена, геометрична, с остри контури, а другата разчита на импресионистичната игра на цветни сенки. През 2014 г. този дизайн служи като корица за Pantone Plus Series Cover Covers.

Забавлението

Free Estonian

Забавлението В това уникално произведение на изкуството Олга Рааг използва естонски вестници от годината, когато колата е произведена първоначално през 1973 г. Жълтите вестници в Националната библиотека са снимани, почистени, коригирани и редактирани, за да бъдат използвани в проекта. Крайният резултат беше отпечатан върху специален материал, използван за автомобили, който продължава 12 години и отнемаше 24 часа за кандидатстване. Безплатният естонски е кола, която привлича вниманието, обгражда хората с положителна енергия и носталгия, детски емоции. Той кани любопитство и ангажираност от всички.

Опаковката За Сух Чай

SARISTI

Опаковката За Сух Чай Дизайнът е цилиндричен контейнер с живи цветове. Иновативното и ярко използване на цветове и форми създава хармоничен дизайн, който отразява билковите инфузии на SARISTI. Това, което отличава нашия дизайн, е способността ни да дадем модерен обрат на сухите опаковки за чай. Животните, използвани в опаковката, представляват емоции и условия, които хората често изпитват. Например, птиците Фламинго представляват любов, мечката Панда представлява релаксация.