Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.

Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.

Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Цигареният Филтър

X alarm

Цигареният Филтър X аларма, е аларма за пушачите, за да ги накарат да осъзнаят какво правят на себе си, докато го правят. Този дизайн е от ново поколение филтри за цигари. Този дизайн може да бъде добър заместител на скъпите реклами срещу тютюнопушенето и има по-голямо влияние върху умовете на пушачите, отколкото всяка друга негативна реклама. Той има много проста структура, филтрите са подпечатани с невидимо мастило, което покрива отрицателната област на скицата и с всеки бут скицата ще изглежда по-ясна, така че с всеки пух ще видите, че сърцето ви става по-тъмно и знаете какво се случва с вас.

Магнезиевата Опаковка

Kailani

Магнезиевата Опаковка Работите на агенция Arome върху графичната идентичност и художествената линия за опаковки Kailani са базирани на минимален и изчистен дизайн. Този минимализъм е в съответствие с продукта, който има само една съставка, магнезий. Избраната типография е силна и набрана. Той характеризира както силата на минерала магнезий, така и силата на продукта, който възвръща жизнеността и енергията на потребителите.