Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стойката За Цветя

Eyes

Стойката За Цветя Очите е щанд за цветя за всички поводи. Овалното тяло е златисто покрито с неправилни отвори като човешки очи, които винаги търсят чудесни неща в Майката природа. Трибуната се държи като философ. Тя почита естествената красота и показва целия свят за вас преди или след като я запалите.

Настолната Интерактивна Стойка За Дисплей

Ubiquitous Stand

Настолната Интерактивна Стойка За Дисплей Тази повсеместна стойка за настолни компютри е предназначена да взаимодейства хората с дневните мечти. Дупките са подредени и добавката се допълва с цветя, близалки или предмети, които се асимилират в нейния модел от различни насоки. Хромираната повърхност отразява и променя тоновете на показаните обекти и хората взаимодействат с нея.

Маска

Billy Julie

Маска Този дизайн е вдъхновен от микроизразяване. Дизайнерът избира Били и Джули за два вида множество личности. Сложните елементи са създадени чрез параметрично регулиране на ориентациите на геометрия на стълба, базирана на заплетена крива с дялове. Като интерфейс и интерпретатор тази маска е създадена, за да накара хората да изследват собствената си съвест.

Грим Асистентът

Eyelash Stand

Грим Асистентът Този дизайн изследва метафора на миглите. Дизайнерът смята, че миглите са стремеж за лично очакване. Той създава стойка за мигли като икона на живота или миниатюрен етап на изпълнение. Тази стойка символизира напомнящ ангажимент сутрин или преди лягане, като поставя мигли временно преди или след нанасяне. Поставка за мигли е начин да запомните какво нещо тривиално е допринесло за личното ежедневно приключение.

Инсталацията На Тема

Dancing Cubes

Инсталацията На Тема Този дизайн взаимодейства с показания обект по модули. Тази тематична стойка е проектирана със самостоятелно разгънат механизъм за свързване на шест или повече кубчета към увеличен мащаб в три перпендикулярни посоки. Конфигурацията на свободната форма с прорези прави връзката подобна на преплетени танцуващи хора. Подреждането на малки дупки създава структура за настаняване на обект с линейни части.

Фирмената Идентичност

film festival

Фирмената Идентичност „Кино, ахой“ беше лозунгът за второто издание на Европейския филмов фестивал в Куба. Тя е част от концепция за дизайн, фокусирана върху пътуването като начин за свързване на културите. Дизайнът предизвиква пътуването на круизен кораб, пътуващ от Европа до Хавана, натоварен с филми. Дизайнът на поканите и билетите за фестивала е вдъхновен от паспортите и бордните карти, използвани от пътуващите по целия свят днес. Идеята за пътуване през филмите насърчава обществеността да бъде възприемчива и любопитна към културния обмен.