Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книга

The Big Book of Bullshit

Книга Публикацията Big Book of Bullshit е нагледно изследване на истината, доверието и лъжата и е разделена на 3 визуално съпоставени глави. Истината: Илюстрирано есе за психологията на измамата. Доверието: визуално разследване на понятието доверие и Лъжите: илюстрирана галерия от глупости, всички извлечени от анонимни признания за измама. Визуалното оформление на книгата е вдъхновено от „Канонът на Ван де Грааф“ на Ян Чихолд, използван в дизайна на книгата за разделяне на страница в приятни пропорции.

Играчката

Werkelkueche

Играчката Werkelkueche е работна станция с отворени дейности, която позволява на децата да се потопят в светове за свободна игра. Той съчетава формалните и естетическите характеристики на детските кухни и работните маси. Затова Werkelkueche предлагат разнообразни възможности за игра. Извитият плот от шперплат може да се използва като мивка, работилница или ски писта. Страничните отделения могат да осигурят място за съхранение и скриване или да пекат хрупкави рулца. С помощта на цветните и взаимозаменяеми инструменти децата могат да реализират своите идеи и да имитират света на възрастните по игрив начин.

Осветителните Елементи

Collection Crypto

Осветителните Елементи Crypto е модулна колекция от осветление, тъй като може да се разширява както вертикално, така и хоризонтално, в зависимост от това как са разпределени единичните стъклени елементи, които съставят всяка структура. Идеята, която вдъхнови дизайна, произхожда от природата, напомняйки по-специално на ледените сталактити. Особеността на Crypto артикулите е в тяхното ярко издухано стъкло, което позволява на светлината да се разпространява в много посоки по много мек начин. Производството се осъществява чрез изцяло ръчно изработен процес и крайният потребител решава как ще бъде съставена окончателната инсталация, всеки път по различен начин.

Художествената Фотография

Talking Peppers

Художествената Фотография Снимките на Nus Nous сякаш представят човешки тела или части от тях, в действителност наблюдателят иска да ги види. Когато наблюдаваме нещо, дори ситуация, ние го наблюдаваме емоционално и поради тази причина често се оставяме да бъдем измамени. В изображенията на Nus Nous е очевидно как елементът на амбивалентност се превръща в фина разработка на ума, която ни отдалечава от реалността, за да ни отведе във въображаем лабиринт, съставен от внушения.

Стъклена Бутилирана Минерална Вода

Cedea

Стъклена Бутилирана Минерална Вода Водният дизайн на Cedea е вдъхновен от ладинските доломити и легендите за естествения светлинен феномен Енросадира. Причинени от техния уникален минерал, Доломитите светват в червеникав, горящ оттенък при изгрев и залез, придавайки на пейзажа вълшебна атмосфера. Като „наподобява легендарната магическа градина на розите“, опаковката на Cedea има за цел да улови този момент. Резултатът е стъклена бутилка, която кара водата да блести и пламне до изненадващ ефект. Цветовете на бутилката са предназначени да наподобяват специалния блясък на Доломитите, окъпани в червената роза на минерала и синьото на небето.

Флагманският Магазин За Чай

Toronto

Флагманският Магазин За Чай Най-натовареният търговски център в Канада представя нов дизайн на магазин за плодов чай от Studio Yimu. Проектът на водещия магазин беше идеален за брандиране, за да се превърне в новата гореща точка в търговския център. Вдъхновен от канадския пейзаж, красивият силует на Синята планина в Канада е отпечатан на фона на стената в целия магазин. За да превърне концепцията в реалност, Studio Yimu изработи ръчно скулптура с размери 275 см x 180 см x 150 см, която позволява пълно взаимодействие с всеки клиент.