Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Комуникация

Finding Your Focus

Визуалната Комуникация Дизайнерът има за цел да покаже визуална концепция, която демонстрира концептуална и типографска система. Така композицията се състои от специфичен речник, точни измервания и централни спецификации, които дизайнерът е взел под внимание. Също така, дизайнерът се стреми да установи ясна типографска йерархия, за да установи и премести реда, в който публиката получава информация от дизайна.

Яхта

Atlantico

Яхта 77-метровата Атлантико е развлекателна яхта с обширни външни площи и широки вътрешни пространства, което позволява на гостите да се насладят на гледката към морето и да бъдат в контакт с нея. Целта на дизайна беше да се създаде модерна яхта с вечна елегантност. Специален фокус беше върху пропорциите, за да се поддържа профилът нисък. Яхтата разполага с шест палуби с удобства и услуги като хеликоптерна площадка, тендерни гаражи с моторна лодка и джет. Шест апартаментни каюти приемат дванадесет гости, а собственикът разполага с палуба с външен салон и джакузи. Има външен и 7-метров вътрешен басейн. Яхтата е с хибридно задвижване.

Брандирането

Cut and Paste

Брандирането Този инструментариум за проекти, Изрязване и поставяне: Предотвратяване на визуален плагиатство, разглежда тема, която може да засегне всеки в дизайнерската индустрия и все пак визуалното плагиатство е тема, която рядко се обсъжда. Това може да се дължи на неяснотата между вземането на препратка от изображение и копирането от него. Ето защо, това, което предлага този проект, е да се привлече вниманието към сивите зони около визуалното плагиатство и да се постави в челните редици на разговорите около творчеството.

Брандирането

Peace and Presence Wellbeing

Брандирането Peace and Presence Wellbeing е базирана в Обединеното кралство компания за холистична терапия, предоставяща услуги като рефлексология, холистичен масаж и рейки за подмладяване на тялото, ума и духа. Визуалният език на марката P&PW се основава на това желание да се извика спокойно, успокояващо и релаксиращо състояние, вдъхновено от носталгични спомени от детството за природата, по-специално от флората и фауната, намиращи се в речните брегове и горските пейзажи. Цветовата палитра се вдъхновява от характеристиките на грузинската вода както в оригиналното, така и в окислено състояние, като отново се използва носталгията по отминалите времена.

Книга

The Big Book of Bullshit

Книга Публикацията Big Book of Bullshit е нагледно изследване на истината, доверието и лъжата и е разделена на 3 визуално съпоставени глави. Истината: Илюстрирано есе за психологията на измамата. Доверието: визуално разследване на понятието доверие и Лъжите: илюстрирана галерия от глупости, всички извлечени от анонимни признания за измама. Визуалното оформление на книгата е вдъхновено от „Канонът на Ван де Грааф“ на Ян Чихолд, използван в дизайна на книгата за разделяне на страница в приятни пропорции.

Играчката

Werkelkueche

Играчката Werkelkueche е работна станция с отворени дейности, която позволява на децата да се потопят в светове за свободна игра. Той съчетава формалните и естетическите характеристики на детските кухни и работните маси. Затова Werkelkueche предлагат разнообразни възможности за игра. Извитият плот от шперплат може да се използва като мивка, работилница или ски писта. Страничните отделения могат да осигурят място за съхранение и скриване или да пекат хрупкави рулца. С помощта на цветните и взаимозаменяеми инструменти децата могат да реализират своите идеи и да имитират света на възрастните по игрив начин.