Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса

la SINFONIA de los ARBOLES

Маса Таблицата la SINFONIA de los ARBOLES е търсене на поезия в дизайна... Една гора, видяна от земята, е като колони, избледняващи в небето. Не можем да ги видим отгоре; гората от птичи поглед прилича на гладък килим. Вертикалността се превръща в хоризонталност и все още остава единна в своята двойственост. По същия начин, масата la SINFONIA de los ARBOLES, напомня за клоните на дърветата, образуващи стабилна основа за изтънчен плот, който предизвиква силата на гравитацията. Само тук-там слънчевите лъчи проблясват през клоните на дърветата.

Аптека

Izhiman Premier

Аптека Новият дизайн на магазина Izhiman Premier еволюира около създаването на модерно и модерно изживяване. Дизайнерът използва различен микс от материали и детайли, за да обслужи всеки ъгъл на показаните артикули. Всяка изложбена зона беше обработена отделно чрез изучаване на свойствата на материалите и изложените стоки. Създаване на брак от смесване на материали между мрамор от Калкута, орехово дърво, дъбово дърво и стъкло или акрил. В резултат на това изживяването се основава на всяка функция и предпочитанията на клиента с модерен и елегантен дизайн, съвместим с обслужваните показани артикули.

Оценяването На Изкуството

The Kala Foundation

Оценяването На Изкуството Отдавна съществува глобален пазар за индийски картини, но интересът към индийското изкуство изостава в САЩ. За да повиши осведомеността за различните стилове на индийските фолклорни картини, Фондация Кала е създадена като нова платформа за представяне на картините и да ги направи по-достъпни за международния пазар. Фондацията се състои от уебсайт, мобилно приложение, изложба с редакционни книги и продукти, които помагат да се преодолее празнината и да се свържат тези картини с по-голяма аудитория.

Осветление

Mondrian

Осветление Окачващата лампа Mondrian достига емоции чрез цветове, обеми и форми. Името води до неговия вдъхновител, художникът Мондриан. Това е окачена лампа с правоъгълна форма в хоризонтална ос, изградена от няколко слоя цветен акрил. Лампата има четири различни изгледа, като се възползва от взаимодействието и хармонията, създадени от шестте цвята, използвани за тази композиция, където формата се прекъсва от бяла линия и жълт слой. Mondrian излъчва светлина както нагоре, така и надолу, създавайки дифузно, неинвазивно осветление, регулирано от димируемо безжично дистанционно.

Дъмбели

Dbgripper

Дъмбели Това е безопасно и добро задържане на фитнес инструменти за всички възрасти. Меко докосване покритие на повърхността, осигуряващо копринено усещане. Изработен от 100% рециклируем силикон със специална формула за материал, произвеждащ 6 различни нива на твърдост, с различен размер и тегло, осигуряващи опционално обучение за сила на захващане. Ръчният грайфер също може да се побере върху заобления прорез от двете страни на щангата за дъмбел, като му добавя тежест за тренировка на мускулите на ръцете до 60 вида различни комбинации на сила. Привличащите погледа цветове от светло до тъмно, показва силата и теглото от светло до тежко.

Ваза

Canyon

Ваза Ръчно изработената ваза за цветя е произведена от 400 парчета прецизно лазерно рязане на ламарина с различни дебелини, подредено слой по слой и заварено парче по парче, демонстрирайки художествена скулптура от ваза за цветя, представена в детайлен модел на каньона. Слоевете от подреден метал показват текстурата на секцията на каньона, като също така увеличават сценариите с различна среда, създавайки неравномерно променящи се естествени текстурни ефекти.