Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовник

Zeitgeist

Часовник В часовника се отразява zeitgeist, който е свързан с интелигентни, технологични и издръжливи материали. Високотехнологичното лице на продукта е представено от полу-торов въглероден корпус и времеви дисплей (леки дупки). Въглеродът замества металната част, като реликва от миналото и подчертава функционалната част на часовника. Липсата на централна част показва, че иновативната LED индикация заменя класическия часовник механизъм. Меката подсветка може да се регулира според любимия цвят на собственика им, а сензорът за светлина ще следи силата на осветеността.

Име на проекта : Zeitgeist, Име на дизайнерите : Dmitry Pogorelov, Име на клиента : NCC Russia.

Zeitgeist Часовник

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.