Списание за дизайн
Списание за дизайн
1x3

1x3

1x3 1x3 е вдъхновена от самозаключващи се пространствени пъзели. Тя е едновременно две неща - мебел и главоблъсканица. Всички части стоят заедно без необходимостта от крепежни елементи. Принципът на сглобяване изисква единствено плъзгащи движения, позволявайки бързо сглобяване, което прави 1x3 подходяща при честа смяна на мястото. Нивото на трудност не зависи от сръчността, а от пространственото мислене. Налични са инструкции в случай, че потребителят има нужда от помощ. Името - 1x3 е математически израз, който представя логиката на дървената структура - един тип елемент по три броя от него.

Име на проекта : 1x3, Име на дизайнерите : Petar Zaharinov, Име на клиента : PRAKTRIK.

1x3 1x3

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.