Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шредерът За Хартия

HandiShred

Шредерът За Хартия HandiShred е портативен ръчен шредер за хартия, не изисква външен източник на енергия. Той е проектиран малък и спретнат, така че можете да го поставите на бюрото си, вътре в чекмедже или куфарче, което може лесно да достъпва и раздробява важния ви документ по всяко време и навсякъде. Този удобен шредер работи чудесно за раздробяване на всякакви документи или разписки, за да се гарантира, че личната, поверителна и всяка лична информация се запазват по всяко време.

Име на проекта : HandiShred, Име на дизайнерите : Yen Lau, Име на клиента : Inform Designs Ltd..

HandiShred Шредерът За Хартия

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.