Списание за дизайн
Списание за дизайн
Оптична Инсталация

Opx2

Оптична Инсталация Opx2 е оптична инсталация, която изследва симбиотичната връзка между природата и технологията. Връзка, при която модели, повторение и ритъм описват както естествените образувания, така и операциите на изчислителните процеси. Геометрията на изключителната инсталация, моментната непрозрачност и / или плътността са подобни на феномена на шофиране от царевично поле или обяснени в технологията, докато се гледа двоичен код. Opx2 изгражда сложна геометрия и предизвиква възприемането на обема и пространството.

Име на проекта : Opx2, Име на дизайнерите : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Име на клиента : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Оптична Инсталация

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.