Списание за дизайн
Списание за дизайн
Часовник

Zeitgeist

Часовник В часовника се отразява zeitgeist, който е свързан с интелигентни, технологични и издръжливи материали. Високотехнологичното лице на продукта е представено от полу-торов въглероден корпус и времеви дисплей (леки дупки). Въглеродът замества металната част, като реликва от миналото и подчертава функционалната част на часовника. Липсата на централна част показва, че иновативната LED индикация заменя класическия часовник механизъм. Меката подсветка може да се регулира според любимия цвят на собственика им, а сензорът за светлина ще следи силата на осветеността.

Име на проекта : Zeitgeist, Име на дизайнерите : Dmitry Pogorelov, Име на клиента : NCC Russia.

Zeitgeist Часовник

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.