Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци И Пръстен

Vivit Collection

Обеци И Пръстен Вдъхновен от форми, открити в природата, Vivit Collection създава интересно и любопитно възприятие от продълговатите форми и завъртащи се линии. Парчетата Vivit се състоят от огънати листове от 18 жълто злато с черно родиево покритие по външните страни. Обеците във формата на листа заобикалят ушната мида, така че естествените й движения създават интересен танц между черното и златото - скриване и разкриване на жълтото злато отдолу. Синусоидността на формите и ергономичните атрибути на тази колекция представят завладяваща игра на светлина, сенки, отблясъци и отражения.

Име на проекта : Vivit Collection, Име на дизайнерите : Brazil & Murgel, Име на клиента : Brazil & Murgel.

Vivit Collection Обеци И Пръстен

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.