Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изкуствената Топография

Artificial Topography

Изкуствената Топография Големи мебели като пещера Този награден проект спечели голямата награда на изкуството в международния конкурс за контейнери. Идеята ми е да издълбаем обема вътре в контейнер, за да се изгради аморфно пространство като пещера. Изработена е само от пластмасов материал. Около 1000 листа от мекия пластмасов материал с дебелина 10 мм са отрязани под формата на контурни линии и са ламинирани като слой. Това е не само изкуство, но и големи мебели. Тъй като всички части са меки като диван и човек, който влезе в това пространство, може да се отпусне, като намери мястото, подходящо за формата на собственото си тяло.

Име на проекта : Artificial Topography, Име на дизайнерите : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Име на клиента : .

Artificial Topography Изкуствената Топография

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.