Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуализация На Данни

Arab spring

Визуализация На Данни Този проект се основаваше на конфликтите, възникнали в Северна Африка през 2011 г. Проектът е спираловидно оформена времева линия, отбелязана като начало и край на конфликта. И в края на конфликтните дати са маркери, показващи изхода на конфликта. Наситеността на линията е броят на жертвите на революцията. Така че можем да наблюдаваме основен модел на историческите моменти. Основните параметри при разработването на такава визуализация на данни трябва да бъдат простотата и структурирането на оригиналната информация.

Име на проекта : Arab spring, Име на дизайнерите : Kirill Khachaturov, Име на клиента : RBC.

Arab spring Визуализация На Данни

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.