Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуализация На Данни

Arab spring

Визуализация На Данни Този проект се основаваше на конфликтите, възникнали в Северна Африка през 2011 г. Проектът е спираловидно оформена времева линия, отбелязана като начало и край на конфликта. И в края на конфликтните дати са маркери, показващи изхода на конфликта. Наситеността на линията е броят на жертвите на революцията. Така че можем да наблюдаваме основен модел на историческите моменти. Основните параметри при разработването на такава визуализация на данни трябва да бъдат простотата и структурирането на оригиналната информация.

Име на проекта : Arab spring, Име на дизайнерите : Kirill Khachaturov, Име на клиента : RBC.

Arab spring Визуализация На Данни

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.