Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентната Гривна

June by Netatmo

Интелигентната Гривна JUNE е треньорска гривна за защита от слънце. Това е първата гривна, която измерва излагането на слънце. Той е свързан с придружаващо приложение в смартфона на потребителя, което съветва жените кога и как да защитават кожата си ежедневно от въздействието на слънцето. ЮНИ и придружителят му App предлагат ново спокойствие на слънце. Юни проследява интензивността на UV в реално време и общото излагане на слънце, погълнато от кожата на потребителя през целия ден. Създаден от френския дизайнер на бижута Camille Toupet в духа на диамант с блестящи фасети, JUNE може да се носи като гривна или като брошка.

Име на проекта : June by Netatmo, Име на дизайнерите : Netatmo, Име на клиента : .

June by Netatmo Интелигентната Гривна

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.