Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентната Гривна

June by Netatmo

Интелигентната Гривна JUNE е треньорска гривна за защита от слънце. Това е първата гривна, която измерва излагането на слънце. Той е свързан с придружаващо приложение в смартфона на потребителя, което съветва жените кога и как да защитават кожата си ежедневно от въздействието на слънцето. ЮНИ и придружителят му App предлагат ново спокойствие на слънце. Юни проследява интензивността на UV в реално време и общото излагане на слънце, погълнато от кожата на потребителя през целия ден. Създаден от френския дизайнер на бижута Camille Toupet в духа на диамант с блестящи фасети, JUNE може да се носи като гривна или като брошка.

Име на проекта : June by Netatmo, Име на дизайнерите : Netatmo, Име на клиента : .

June by Netatmo Интелигентната Гривна

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.