Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Tempo House

Жилищната Къща Този проект е цялостно обновяване на къща в колониален стил в един от най-очарователните квартали в Рио де Жанейро. Разположена на необикновен сайт, пълен с екзотични дървета и растения (оригинален ландшафтен план на известния ландшафтен архитект Бърл Маркс), основната цел беше да се интегрира външната градина с вътрешните пространства чрез отваряне на големи прозорци и врати. В декорацията има важни италиански и бразилски марки, а концепцията й е тя да бъде като платно, така че клиентът (колекционер на изкуства) да може да показва любимите си парчета.

Име на проекта : Tempo House, Име на дизайнерите : Gisele Taranto, Име на клиента : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Жилищната Къща

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.