Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Tempo House

Жилищната Къща Този проект е цялостно обновяване на къща в колониален стил в един от най-очарователните квартали в Рио де Жанейро. Разположена на необикновен сайт, пълен с екзотични дървета и растения (оригинален ландшафтен план на известния ландшафтен архитект Бърл Маркс), основната цел беше да се интегрира външната градина с вътрешните пространства чрез отваряне на големи прозорци и врати. В декорацията има важни италиански и бразилски марки, а концепцията й е тя да бъде като платно, така че клиентът (колекционер на изкуства) да може да показва любимите си парчета.

Име на проекта : Tempo House, Име на дизайнерите : Gisele Taranto, Име на клиента : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Жилищната Къща

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.