Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетите

Stumbras Vodka

Етикетите Тази класическа водка колекция на Stumbras съживява старите традиции за производство на литовска водка. Дизайнът прави стар традиционен продукт близък и подходящ за днешния потребител. Зелената стъклена бутилка, дати, важни за литовското производство на водка, легенди, базирани на истински факти, и приятни, привличащи вниманието детайли - накъдрената изрязана форма напомня на стари фотографии, наклонената лента на дъното, която допълва класическата симетрична композиция, и шрифтовете и цветовете, които предават идентичността на всяка под-марка - всички правят традиционната колекция водка нетрадиционна и интересна.

Име на проекта : Stumbras Vodka, Име на дизайнерите : Asta Kauspedaite, Име на клиента : Stumbras.

Stumbras Vodka Етикетите

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.