Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетите

Stumbras Vodka

Етикетите Тази класическа водка колекция на Stumbras съживява старите традиции за производство на литовска водка. Дизайнът прави стар традиционен продукт близък и подходящ за днешния потребител. Зелената стъклена бутилка, дати, важни за литовското производство на водка, легенди, базирани на истински факти, и приятни, привличащи вниманието детайли - накъдрената изрязана форма напомня на стари фотографии, наклонената лента на дъното, която допълва класическата симетрична композиция, и шрифтовете и цветовете, които предават идентичността на всяка под-марка - всички правят традиционната колекция водка нетрадиционна и интересна.

Име на проекта : Stumbras Vodka, Име на дизайнерите : Asta Kauspedaite, Име на клиента : Stumbras.

Stumbras Vodka Етикетите

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.