Списание за дизайн
Списание за дизайн
Корпоративният Дизайн

Vivifying Minimalism

Корпоративният Дизайн Резултатът беше да се създаде съвременно пространство, което да персонализира терапиите, базирани на модерни технологии, като същевременно предлага класически СПА процедури. Полученото предложение беше да се създаде динамично пространство, което да излъчва строгите научни лаборатории, като същевременно добавя познати конотации от топли класически интериори. Вдъхновението за наземното лоби идва от дзен философията и диадичната природа на космоса. Бял лавапластер намеква за клинични бели и научни причини, шоколадово кафяво от класическата палитра, намекващи вкусни конотации на човешките желания.

Име на проекта : Vivifying Minimalism, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Корпоративният Дизайн

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.