Списание за дизайн
Списание за дизайн
Корпоративният Дизайн

Vivifying Minimalism

Корпоративният Дизайн Резултатът беше да се създаде съвременно пространство, което да персонализира терапиите, базирани на модерни технологии, като същевременно предлага класически СПА процедури. Полученото предложение беше да се създаде динамично пространство, което да излъчва строгите научни лаборатории, като същевременно добавя познати конотации от топли класически интериори. Вдъхновението за наземното лоби идва от дзен философията и диадичната природа на космоса. Бял лавапластер намеква за клинични бели и научни причини, шоколадово кафяво от класическата палитра, намекващи вкусни конотации на човешките желания.

Име на проекта : Vivifying Minimalism, Име на дизайнерите : Helen Brasinika, Име на клиента : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Корпоративният Дизайн

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.