Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Пестене На Вода

Gris

Система За Пестене На Вода Намаляването на водните ресурси е проблем в световен мащаб в наши дни. Лудо е, че все още използваме питейна вода за промиване на тоалетната! Gris е невероятно рентабилна система за пестене на вода, която може да събира цялата вода, която използвате по време на душ. Можете да използвате повторно тази събрана сива вода за промиване на тоалетната, почистване на къщата и за определени миещи дейности. По този начин можете да спестите най-малко 72 литра вода / човек / ден в средно домакинство, което означава най-малко 3,5 милиарда литър спестена вода на ден в такава 50 милиона обитаема страна като Колумбия.

Име на проекта : Gris, Име на дизайнерите : Carlos Alberto Vasquez, Име на клиента : IgenDesign.

Gris Система За Пестене На Вода

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.