Списание за дизайн
Списание за дизайн
Система За Пестене На Вода

Gris

Система За Пестене На Вода Намаляването на водните ресурси е проблем в световен мащаб в наши дни. Лудо е, че все още използваме питейна вода за промиване на тоалетната! Gris е невероятно рентабилна система за пестене на вода, която може да събира цялата вода, която използвате по време на душ. Можете да използвате повторно тази събрана сива вода за промиване на тоалетната, почистване на къщата и за определени миещи дейности. По този начин можете да спестите най-малко 72 литра вода / човек / ден в средно домакинство, което означава най-малко 3,5 милиарда литър спестена вода на ден в такава 50 милиона обитаема страна като Колумбия.

Име на проекта : Gris, Име на дизайнерите : Carlos Alberto Vasquez, Име на клиента : IgenDesign.

Gris Система За Пестене На Вода

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.