Списание за дизайн
Списание за дизайн
Салонът За Голф Клуб

Birdie's Lounge

Салонът За Голф Клуб Салонът за голф клуб беше проектиран и построен за 6 седмици, навреме за деня на отваряне. Той също трябваше да бъде красив, функционален като салон и подходящ за случайни церемонии по награждаване на голф и други по-малки събития. За тристранна стъклена кутия в средата на голф игрището този подход внася зелените, небето и някаква представа за голф в бара, в цветовете на обзавеждането и отраженията на игрището в задната лента на мозаечното огледало. Външните гледки са много част от интериорния дизайн и изживяване.

Име на проекта : Birdie's Lounge, Име на дизайнерите : Mario J Lotti, Име на клиента : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Салонът За Голф Клуб

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.