Списание за дизайн
Списание за дизайн
Салонът За Голф Клуб

Birdie's Lounge

Салонът За Голф Клуб Салонът за голф клуб беше проектиран и построен за 6 седмици, навреме за деня на отваряне. Той също трябваше да бъде красив, функционален като салон и подходящ за случайни церемонии по награждаване на голф и други по-малки събития. За тристранна стъклена кутия в средата на голф игрището този подход внася зелените, небето и някаква представа за голф в бара, в цветовете на обзавеждането и отраженията на игрището в задната лента на мозаечното огледало. Външните гледки са много част от интериорния дизайн и изживяване.

Име на проекта : Birdie's Lounge, Име на дизайнерите : Mario J Lotti, Име на клиента : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Салонът За Голф Клуб

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.