Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led Tv

XX250

Led Tv Безграничен телевизионен сериал на Vestel, който е позициониран в много висок клас сегмент от потребителска електроника. Алуминиевият панел държи дисплея като почти невидима тънка рамка. Лъскавата тънка рамка придава на продукта своя изключителен образ на пазара на пренаситен. Дисплеят се различава драстично от нормалните LED телевизори с холистичната си лъскава повърхност на екрана, вградена в тънката метална рамка. Лъскавата алуминиева част под екрана създава точка на привличане, докато отделя телевизора от стойката на масата.

Име на проекта : XX250, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.