Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led Tv

XX250

Led Tv Безграничен телевизионен сериал на Vestel, който е позициониран в много висок клас сегмент от потребителска електроника. Алуминиевият панел държи дисплея като почти невидима тънка рамка. Лъскавата тънка рамка придава на продукта своя изключителен образ на пазара на пренаситен. Дисплеят се различава драстично от нормалните LED телевизори с холистичната си лъскава повърхност на екрана, вградена в тънката метална рамка. Лъскавата алуминиева част под екрана създава точка на привличане, докато отделя телевизора от стойката на масата.

Име на проекта : XX250, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.