Списание за дизайн
Списание за дизайн
Столът В Хола

Cat's Cradle

Столът В Хола Цифри или влакна, актуална дилема в процеса на проектиране. Всички ние сме начинаещи, но някои от нас трябва да работят в това. Започващите дизайнери наблюдават всяка налична техника и научават някои. С времето (~ 10 000 часа) ние придобиваме улеснение (-и), които издигат / популяризират / персонализират / икономизират нашата игра. И така, очарован съм от сегашното очарование с медии, които предлагат, че най-основният градивен елемент на дизайна е цифрата, лесно контролирана. Цифрата не е единица, генерираща живот, а само закръгляне до най-малко общ знаменател, по-малък от влакното. Дизайнът е най-малко на парчета, цепки и фибри.

Име на проекта : Cat's Cradle, Име на дизайнерите : Stoel Burrowes, Име на клиента : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Столът В Хола

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.