Списание за дизайн
Списание за дизайн
Столът В Хола

Cat's Cradle

Столът В Хола Цифри или влакна, актуална дилема в процеса на проектиране. Всички ние сме начинаещи, но някои от нас трябва да работят в това. Започващите дизайнери наблюдават всяка налична техника и научават някои. С времето (~ 10 000 часа) ние придобиваме улеснение (-и), които издигат / популяризират / персонализират / икономизират нашата игра. И така, очарован съм от сегашното очарование с медии, които предлагат, че най-основният градивен елемент на дизайна е цифрата, лесно контролирана. Цифрата не е единица, генерираща живот, а само закръгляне до най-малко общ знаменател, по-малък от влакното. Дизайнът е най-малко на парчета, цепки и фибри.

Име на проекта : Cat's Cradle, Име на дизайнерите : Stoel Burrowes, Име на клиента : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Столът В Хола

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.