Списание за дизайн
Списание за дизайн
Технологичната Банка

Absa

Технологичната Банка allen international беше помолен да разработи иновативен клон „Laboratory“ в Clearwater Mall в Йоханесбург. ABSA искаше да използва клона като тестова лаборатория за разработване на иновативни продукти и процеси, преди да ги въведе в цялата мрежа. Новият клон на 'Lab' ще се съсредоточи върху прототипната технология, за да създаде по-интерактивна среда за клиентите и да тества нови начини на банкиране. Със създаването на различни пътувания на клиенти за ексклузивно банкиране, консултанти на дребно и транзакционно банкиране с голям трафик успяхме да предоставим по-концепция за клиентите, ориентирана към клиентите.

Име на проекта : Absa, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

Absa Технологичната Банка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.