Списание за дизайн
Списание за дизайн
Технологичната Банка

Absa

Технологичната Банка allen international беше помолен да разработи иновативен клон „Laboratory“ в Clearwater Mall в Йоханесбург. ABSA искаше да използва клона като тестова лаборатория за разработване на иновативни продукти и процеси, преди да ги въведе в цялата мрежа. Новият клон на 'Lab' ще се съсредоточи върху прототипната технология, за да създаде по-интерактивна среда за клиентите и да тества нови начини на банкиране. Със създаването на различни пътувания на клиенти за ексклузивно банкиране, консултанти на дребно и транзакционно банкиране с голям трафик успяхме да предоставим по-концепция за клиентите, ориентирана към клиентите.

Име на проекта : Absa, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

Absa Технологичната Банка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.