Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум

From The Future

Шоурум Шоурум: В шоурума са представени тренировъчни обувки и спортни уреди, които са произведени с инжекционна технология. Мястото изглежда като произведено с пресоване на инжекционна форма. В метода на производство на мястото, мебелите сякаш се съчетават с произведени в шприцформа, за да се генерира цялото. Груби шевни пътеки, които на тавана, омекотяват цялата технологична визуалност.

Име на проекта : From The Future, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Шоурум

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.