Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум

From The Future

Шоурум Шоурум: В шоурума са представени тренировъчни обувки и спортни уреди, които са произведени с инжекционна технология. Мястото изглежда като произведено с пресоване на инжекционна форма. В метода на производство на мястото, мебелите сякаш се съчетават с произведени в шприцформа, за да се генерира цялото. Груби шевни пътеки, които на тавана, омекотяват цялата технологична визуалност.

Име на проекта : From The Future, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Шоурум

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.