Списание за дизайн
Списание за дизайн
Банковият Клон

DBS HQ

Банковият Клон Накратко на allen international беше да приложи най-новите в банковите технологии, за да подобри и подобри опита на клиентите в новия си централен клон в кулата на финансовия център Marina Bay, Сингапур. В резултат на дизайна на банката на дребно се използва чувствителна към движение интерактивна цифрова стена за добре дошли, бързи сервизни станции за бързи транзакции и инсталиране на помощни звена на каси в полу-частните консултантски шушулки. Клонът включва също зала с 300 места и първото телевизионно студио за Channel News Asia. Специализирани шезлонги за

Име на проекта : DBS HQ, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

DBS HQ Банковият Клон

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.