Списание за дизайн
Списание за дизайн
Банковият Клон

DBS HQ

Банковият Клон Накратко на allen international беше да приложи най-новите в банковите технологии, за да подобри и подобри опита на клиентите в новия си централен клон в кулата на финансовия център Marina Bay, Сингапур. В резултат на дизайна на банката на дребно се използва чувствителна към движение интерактивна цифрова стена за добре дошли, бързи сервизни станции за бързи транзакции и инсталиране на помощни звена на каси в полу-частните консултантски шушулки. Клонът включва също зала с 300 места и първото телевизионно студио за Channel News Asia. Специализирани шезлонги за

Име на проекта : DBS HQ, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

DBS HQ Банковият Клон

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.